Navtična trgovina je prispevala k temu, da sem danes ponosen lastnik barke

Ko se enkrat začneš sukati v visokih krogih, potem hitro padejo debate o jadranju. Sam nisem nikoli živel takšnega življenja, nekateri moji sodelavci so redno hodili na jadranje, mene pa, če povem po pravici, ni niti zanimalo, ker si jadranja nisem mogel privoščiti. No, vse pa mi je na glavo postavila prav navtična trgovina As boats, ki se je na novo odprla. 

Sicer moram priznati, da sem letos začel živeti bolj sproščeno, posel katerega sem opravljal mi je šel, vedno bolj sem rastel in tako se je denar začel nabirati. Sedaj poznam občutek, ko moraš preživeti iz meseca v mesec in ko si lahko privoščiš razkošno življenje. Res je kruto, ko moraš paziti, da prideš čez mesec, a na koncu koncev mi ni žal, da sem to dal skozi, ker tako se zavedam, kako težko je življenje. Še sedaj, ko si lahko privoščim stvari, si jih s težavo, tako me je naučilo življenje. Ko sem slišal, da se odpira navtična trgovina As boats, pa sem si prvič zaželel, da si jo grem ogledat sedaj, ko imam denar. 

Nisem pričakoval, da me bo navtična trgovina tako navdušila nad morjem, hotel sem si kupiti samo eno dobro prehodno jakno. Res, da sem si vzel čas, da sem se sprehodil po celi trgovini in tako me je začelo zanimati jadranje. Res je navtična trgovina As boats pravi prostor, kjer dobiš željo po barki. Tudi sam sem dobil željo, po takšnem življenju. Ta navtična trgovina je bila res lepa, nova, tako si imel kaj za videti. Prodajalci so se spoznali na stvari in hitro si lahko s kom kaj poklepetal, kakšno izkušnjo je imel kdaj na morju. 

No, pa sem padel, navtična trgovina je bila kriva, da sem čez eno leto postal ponosni lastnik barke, naredil izpit in sedaj uživam celo poletje na morju.