Kaj sploh obsega erotična masaža

Ste si že kdaj zaželeli masaže, pa ste pomislili samo na klasično masažo. Danes obstaja ogromno vrst masaž in izbira je res pestra. Tako poznamo:

  • Klasična masaža
  • Limfna masaža
  • Refleksolofija
  • Športna masaža
  • Shiatsu
  • Erotična masaža.

Velikokrat na masaže sploh ne pomislimo, dokler nas ne zaboli na primer hrbet, takrat pa takoj obiščemo maserja in to že pred zdravnikom. Da bi si le lahko pomagali. Včasih pa si želimo če ne sebe, zadovoljiti partnerja in mu omogočiti erotično masažo. Predenj pa se lotimo tega podviga je dobro, da se pozanimamo in preberemo, kajti erotična masaža je del klasične masaže z seksualnim vrhuncem. Tako se bomo morali prej malo pozanimati, kako se masira. Ko to tehniko osvojimo, pa lahko to podarimo partnerju. Sigurno bo užival, kot še nikoli prej in verjemite da ta erotična masaža ne bo zadnja, ki ste mu jo naredili. Če bo izvršena pravilno, bo še kako hitro prosil za novo.

Tukaj se gre za kvalitetno klasično masažo in nato erotična masaža prinese užitek do vrhunca. Ker sta tako to partnerja kasneje sigurno sledi seks.

Vedeti pa moramo, da obstaja erotična masaža v salonih. Tako je to masaža, ki zajema klasični del z seksualnim vrhuncem. Ampak prava erotična masaža je sprostitev do vrhunca brez spolnih odnosov.

Tako, če se boste odločili za salon erotične masaže, potem morate vedeti, da na koncu ni seksa, vendar je samo vrhunec užitkov. Tako ne pričakujte od maserja, da boste dobili spolne odnose, ker jih ne boste. In prav je tako. Ti saloni niso namenjeni za to in erotična masaža je masaža in nič drugega. Tako ne boste postavili sebe ali maserja v kočljiv položaj, vendar bosta oba vedela svoje meje. Privoščite si jo kdaj, da boste vedeli, kaj je dobra erotična masaža in kakšne seksualne užitke doživljate ob pravi masaži.