Novo življenje in stanovanje na obali

Novo življenje in stanovanje na obali

Ko sem zaključil srednjo šolo, sem se odločil, da grem študirat na obalo. To je zame bila velika odločitev, ker sem bil človek, ki je večina časa bil samo doma in z svojimi starši. Ni mi bilo lahko, ampak ker sem imel preveč dela, da sem iskal stanovanje na Obali, sem pozabil na stisko, ki bo prišla, ko bom šel od doma. Moram priznati, da si nisem mislil, da bo tako težko najti stanovanje na Obali, a sem ga le našel. Skupaj z starši smo se prvi oktoberski dan odpeljali na Obala in tako danes vem, da sem ta dan zaključil določen način življenja. 

Zelo težko sem se poslovil, to je bilo do sedaj moje življenje, začenjal sem novo življenje, ki ga nisem niti malo poznal. Moram reči, da mi je stanovanje na Obali, ker je bilo na lepi lokaciji kar pmagalo, da sem prebrodil prve dni. Nekako se mi je zdelo, da se mi je življenje ustavilo, danes vidim, da se je šele začelo. Tako sem čez čas vzljubil stanovanje na Obali, vedno več časa sem preživljal v njem in počasi spoznaval obalo. Spominjam se, ko sem se odločil, da ne bom več tako pogosto hodil domov, ker sem se na Obali dobro počutil. 

Tako so naenkrat pretekla 4 leta mojega bivanja na obali. Stanovanje na Obali sem ohranil v vseh letih istega. Moram priznati, da sem se navezal nanj, to je bil praktično moj dom. Prišla je priložnost, da sem dobil zaposlitev in padla je odločitev, da na obali tudi ostanem. Vse bolj in bolj je bilo jasno, da se domov ne bom več vrnil. Začel sem iskati stanovanje na Obali, da bi ga kupil. Tako danes živim na obali, ker sem stanovanje na Obali tudi dobil in sem ponosen lastnik novega štiri sobnega stanovanja. Danes vem kdo sem in kaj si želim.